Vilkår og personvern

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen handler om hvordan Edux samler inn og behandler personopplysninger.

Behandling av personopplysninger
Kontaktdetaljer til den behandlingsansvarlige og personvernombudet
Virksomhetens navn: Edux AS
Kontaktinformasjon:
Adresse: Syverstadkollen 10b, 1394 Nesbru
Daglig leder: Geir Havnelid, +47 916 41 262, geir.havnelid@edux.no
Personvernansvarlig: Geir Havnelid, +47 916 41 262, geir.havnelid@edux.no

Hva er formålet med behandlingen av personopplysninger
All innsamling og behandling av personopplysninger som utføres av Edux AS er for å formidle konsulentoppdrag. Konsulenter bekrefter at de har lest og godtar vilkår og personverregler ved registrering.

Grunnlaget for behandlingen av personopplysninger (behandlingsgrunnlaget)
Vårt behandlingsgrunnlag av informasjon i våre systemer er samtykkebasert, det vil si at alle som behandles av oss til konkrete oppdrag har gitt sitt samtykke til det.

Trekke samtykke (sletting), be om retting, og be om innsyn
Alle kan trekke sitt samtykke, og dermed få slettet all eller deler av informasjonen som Edux har om seg. Alle kan be om innsyn i den informasjonen Edux har om seg, og be om retting av eventuelle data dersom noe ikke er korrekt.

Hvem personopplysningene eventuelt utleveres til
Ledelsen i Edux vil ha tilgang til informasjonen som blir samlet på nettsiden.
Konsulenter som har registrert seg og vist interesse for et spesifikt oppdrag vil kunne presenteres til tredjepart som er vår kunde – oppdragsgiver. Dette vil gjøres i samråd med konsulent, og kun relevante kandidater presenteres for kunde.

Behandling utenfor EU-/EØS
Enhver tilgang til Eduxsine systemer som utføres utenfor EU-/EØS vil gjennomføres av personer og/eller virksomheter som har signert en konkret NDA.

Hvor lenge opplysningene oppbevares
Opplysninger oppbevares i systemene så lenge de er oppdaterte, og det er relevant å beholde dem. Samtidig har selskapet rutiner på å jevnlig innhente aksept, og dermed slette opplysninger som ikke lenger har aksept.

Automatisering av arbeidsprosesser
Det utføres automatiske prosesser for å matche kandidater opp mot stillingsspesifikasjon, men det forekommer ikke automatiske avgjørelser som ikke blir gjennomgått og godkjent av våre ansatte.

Klagemuligheter
Mener du at dine personopplysninger ikke har vært håndtert på en god måte? Da må du veldig gjerne ta kontakt med oss. Vi besvarer enhver henvendelse seriøst, enten det omhandler sletting, retting o.l., eller det er innspill på måten dette utføres av oss. Alle registrerte i vår database har rett til å klage til Datatilsynet på behandling som er i strid med reglene.

Tekniske løsninger og annet

Cookies
På edux.no benyttes det cookies. Du kan enkelt blokkere for informasjonskapsler via innstillingsmenyen i din nettleser dersom du ikke ønsker at disse skal lagres på din enhet. Vær oppmerksom på at mange nettsider ikke vil fungere optimalt dersom du blokkerer disse.

Webanalyse
Edux samler ikke inn opplysninger om besøkende på nettsidene.

Tekniske løsninger
Opplysninger som blir registrert av brukere gjennom nettsidens registreringssider vil kunne bli lagret på EDUX sine PC-er (Mamut økonomisystem og Excel)  i tillegg til servere hos våre leverandører av kommunikasjonsverktøy (Google), WordPress/Ninja forms, REGNSKAPSSYSTEM/FAKTURASYSTEM: Mamut

Ansvar
Edux er ansvarlig for innhenting og bruk av alle opplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av nettsiden.

Vilkår

Som konsulent i Edux godtar du følgende:

 • Eget AS

  Du må være ansatt i et AS som fakturerer Edux as.

 • Ansvar

  Du er ansvarlig for innbetaling av skatt, arbeidsgiveragift, feriepenger, OTP mm.

 • Kontrakt

  Din kontrakt med Edux speiler kundens kontrakt med Edux.

 • Fakturering og betaling

  Edux fakturerer kunden. Du får betalt så snart kunden har betalt.